?php require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/assets/js/cookies.js'); ?>

WIJ KOPEN SCHADEAUTO'S OP SINDS DECENNIA

U heeft pech gehad? Een auto-ongeval? Auto perte-total? Of gewoon u wil van uw schadeauto af. Daar staat u dan met een schadewagen of autowrak waar u geen blijf mee weet.

Maar wist u dat voor schadeauto's een aparte markt bestaat? U kent allicht wel de websites als ‘wijkopenautos.be’ of ‘ikwilvanmijnautoaf.be’ waarop u uw auto kosteloos kunt laten taxeren. Maar bieden deze website wel de beste prijs voor 'een schadewagen'? Een extra en vrijblijvende offerte voor uw beschadigd voertuig kan nooit geen kwaad. Wil u uw schadewagen verkopen? Wij kopen sinds decennia schadeauto's op van particulieren, autodeskundigen en verzekeringmaatschappijen. Wij garanderen een correcte prijs voor uw schadevoertuig bij de verkoop / aankoop van uw ongevalauto of autowrak.

IK WIL VAN MIJN SCHADEWAGEN AF, SNEL EN EFFICIËNT

U krijgt van ons een no-nonssens offerte en een snelle afhandeling. Wij staan ook in voor de afhaling van uw autowrak bij u thuis, garage of takeldienst. Wilt u een gratis offerte voor uw schadewagen? Stuur ons een e-mail met de meest voor de hand liggende gegevens van uw ongevalwagen zoals merk, model, type / brandstof, bouwjaar / 1° eigenaar? / nr-plaat / km-stand / cc / kw en waar het schadevoertuig staat die u wilt verkopen. Voeg er ook een paar foto’s bij van de schadeauto van zowel de buiten- als binnenkant. Twijfelt u? Bel ons (+32(0)56.50.90.01) vooraf eens op. Of u kan ook gebruik maken van het formulier om ons de gegevens uw ongevalvoertuig over te maken, of nog beter, u kan langskomen met uw schadewagen voor een taxatie. Maar maak dan best vooraf een afspraak.

AUTO, SCHADEWAGEN OF AUTOWRAK SNEL VERKOPEN? CONTACTEER ONS

Aarzel niet en vraag onze beste prijs voor uw schadevoertuig, schadeauto of autowrak. Discrete en snelle afhandeling van de verkoop / aankoop.

RECENT AANGEKOCHTE SCHADEAUTO'S

Image-01-B
2013 : FIAT
500L 1.6 MTJD 7 PLACES
DIESEL 110.556 KM
Image-01-B
2013 : TOYOTA
AYGO 1.0I
BENZINE 74.111 KM
Image-01-B
2012 : MERCEDES
VITO CDI
DIESEL 210.310 KM
Image-01-B
2023 : OPEL
MOKKA EDITION
BENZINE 2.376 KM

OMSCHRIJF UW VOERTUIG:


© 2023 - Auto's Jacques BV - BE 0456.745.878
webdesign