WIJ KOPEN SCHADEAUTO'S OP SINDS DECENNIA

U heeft pech gehad? Een auto-ongeval? Auto perte-total? Of gewoon u wil van uw schadeauto af. Daar staat u dan met een schadewagen of autowrak waar u geen blijf mee weet.

Maar wist u dat voor schadeauto's een aparte markt bestaat? U kent allicht wel de websites als ‘wijkopenautos.be’ of ‘ikwilvanmijnautoaf.be’ waarop u uw auto kosteloos kunt laten taxeren. Maar bieden deze website wel de beste prijs voor 'een schadewagen'? Een extra en vrijblijvende offerte voor uw beschadigd voertuig kan nooit geen kwaad. Wil u uw schadewagen verkopen? Wij kopen sinds decennia schadeauto's op van particulieren, autodeskundigen en verzekeringmaatschappijen. Wij garanderen een correcte prijs voor uw schadevoertuig bij de verkoop / aankoop van uw ongevalauto of autowrak.

IK WIL VAN MIJN SCHADEWAGEN AF, SNEL EN EFFICIËNT

U krijgt van ons een no-nonssens offerte en een snelle afhandeling. Wij staan ook in voor de afhaling van uw autowrak bij u thuis, garage of takeldienst. Wilt u een gratis offerte voor uw schadewagen? Stuur ons een e-mail met de meest voor de hand liggende gegevens van uw ongevalwagen zoals merk, model, type / brandstof, bouwjaar / 1° eigenaar? / nr-plaat / km-stand / cc / kw en waar het schadevoertuig staat die u wilt verkopen. Voeg er ook een paar foto’s bij van de schadeauto van zowel de buiten- als binnenkant. Twijfelt u? Bel ons (+32(0)56.50.90.01) vooraf eens op. Of u kan ook gebruik maken van het formulier om ons de gegevens uw ongevalvoertuig over te maken, of nog beter, u kan langskomen met uw schadewagen voor een taxatie. Maar maak dan best vooraf een afspraak.
br>

AUTO, SCHADEWAGEN OF AUTOWRAK SNEL VERKOPEN? CONTACTEER ONS

Aarzel niet en vraag onze beste prijs voor uw schadevoertuig, schadeauto of autowrak. Discrete en snelle afhandeling van de verkoop / aankoop.

RECENT AANGEKOCHTE SCHADEAUTO'S

DOBLO 1/2012
1598cc Diesel.
€ 4.850+
TWINGO III 2/2018
999cc Benzine.
€ 5.600
OCTAVIA 12/2011
1390cc Benzine.
€ 3.250
FOCUS 1/2018
999cc Benzine.
€ 4.600+